Begravningar för alla religioner

Med gedigen erfarenhet av arbete med begravningar på både större bolag och en privat byrå tog jag steget att starta min egen begravningsbyrå. Det lyhörda, ärliga och trovärdiga bemötandet är vad jag brinner för.

 

Mångkulturell erfarenhet

Min bakgrund och livet i stort har på många sätt påverkat mitt sätt att arbeta och det mångkulturella ligger mig varmt om hjärtat. Begravningar och tiden efter en anhörigs dödsfall kan se olika ut beroende på vilken bakgrund och önskemål du har. Genom att jag har arbetat i branschen länge och mött olika kulturer och traditioner har jag stor erfarenhet och kunskap kring olika ritualer och seder.

 

Begravningar inom alla religioner

Oavsett din religion, kultur eller önskemål är du alltid välkommen till mig för ett vackert och värdefullt sista avsked. Livias begravningsbyrå arbetar med begravningar för alla. Min erfarenhet och möte med olika kulturer har givit mig mycket och förmågan att skapa ett avsked efter kundens behov och önskningar.

 

Stöd hela vägen

När en kund kommer till mig får du alltid ett personligt bemötande. Jag försöker lära känna personen som ska begravas och göra honom eller henne närvarande i stunden genom en personlig dialog med de anhöriga. För mig är det viktigt att de anhöriga vågar visa känslor, berätta och ställa frågor. Det är så vi kan bygga en relation och ett vackert avsked skapas.

 

Från dödsfall till begravning

Jag är alltid med de anhöriga i hela processen, allt ifrån dödsfall och sorgearbete till begravning. Men även efteråt. Jag har erfarenhet och kunskap i frågor som uppkommer i och med att en anhörig går bort. Det kan handla om försäkringar, bouppteckning och betalningsmöjligheter för begravningen. Jag har även stor erfarenhet och goda kontakter vid beställning av ny gravsten eller textkompletering vid befintlig gravsten.

 

"Livias Begravningsbyrå håller första klass! Man blir mycket vänligt bemött, Livia vet vad som ska göras i livets tunga stunder. Hon är en kvinna och yrkesproffs, som man återvänder till när livet krisar igen."

Anki

"En mycket kompetent, varm, personlig och professionell entreprenör. En realistisk och vägledande genomgång om allt som rör ett frånfälle. Allt ordnas och inga önskemål är omöjliga. Ett ljus i den tunga stunden."

Minna

"Livia är fantastisk: duktig och empatisk med varm humor. Hon har ordnat begravningar av mina nära anhöriga och de har varit så fina och stämningsfulla att sorgen blev lättare att bära. Så jag rekommenderar varmt att ni anlitar Livias begravningsbyrå!"

Marie

"Trevlig, tillmötesgående och mycket kunnig! Livias varma personlighet ger en ro och styrka när man behöver det som mest."

Sanaz