Begravningar för alla religioner

Livias Begravningsbyrå

Personligt och professionellt

Jag heter Livia Lundbäck och tar hand om er här på Livias Begravningsbyrå. Sedan start har jag haft filosofin att kunna arrangera kärleksfulla, värdiga och personliga begravningar till ett rimligt pris.

För de allra flesta är en begravning av en anhörig mycket viktig. Först och främst vill vi göra den till ett minnesrikt och vackert avsked. Varje begravning är och skall vara unik och individuell, för att hedra och spegla den bortgångnes livsstil.

En varm hälsning, ett fint minne eller hyllning till din bortgångna käraste. Tack vare goda relationer och samarbeten med partners inom marknaden kan vi hjälpa er att förverkliga era önskemål. Varmt välkommen att kontakta Livias Begravningsbyrå.

Med gedigen erfarenhet av arbete med begravningar på både större bolag och en privat byrå tog jag steget att starta min egen begravningsbyrå. Det lyhörda, ärliga och trovärdiga bemötandet är vad jag brinner för.

Mångkulturell erfarenhet

Min bakgrund och livet i stort har på många sätt påverkat mitt sätt att arbeta och det mångkulturella ligger mig varmt om hjärtat. Begravningar och tiden efter en anhörigs dödsfall kan se olika ut beroende på vilken bakgrund och önskemål du har. Genom att jag har arbetat i branschen länge och mött olika kulturer och traditioner har jag stor erfarenhet och kunskap kring olika ritualer och seder.

Begravningar inom alla religioner

Oavsett religion, kultur, vart ni befinner er eller önskemål är ni alltid välkomna till mig för ett vackert och värdefullt sista avsked. Livias begravningsbyrå arbetar med begravningar för alla. Min erfarenhet och möte med olika kulturer har givit mig mycket och förmågan att skapa ett avsked efter kundens behov och önskningar.

Stöd hela vägen

När en kund kommer till mig får du alltid ett personligt bemötande. Jag försöker lära känna personen som ska begravas och göra honom eller henne närvarande i stunden genom en personlig dialog med de anhöriga. För mig är det viktigt att de anhöriga vågar visa känslor, berätta och ställa frågor. Det är så vi kan bygga en relation och ett vackert avsked skapas.

Från dödsfall till begravning

Jag är alltid med de anhöriga i hela processen, allt ifrån dödsfall och sorgearbete till begravning. Men även efteråt. Jag har erfarenhet och kunskap i frågor som uppkommer i och med att en anhörig går bort. Det kan handla om försäkringar, bouppteckning och betalningsmöjligheter för begravningen. Jag har även stor erfarenhet och goda kontakter vid beställning av ny gravsten eller textkompletering vid befintlig gravsten.

Omdömen

En sorglig stund, blir till ett ljust och fantastiskt minne. Man känner sig välkommen in i Livias värme, på ett familjärt och empatisk sätt. Inget är omöjligt och inget lämnas åt slumpen. Livia är oerhört kompentent, noggrann och inlyssnande. När livet krisar, skänker Livia med sin empati både styrka och lugn. Rekommenderar varmt att ni anlitar Livias begravningsbyrå!

Helen

Tack för allt Livia. Du är bäst.

Trevligt och varmt bemötande. Du är verkligen på rätt jobb. Kan varmt rekommendera Livia.

Jana

Livia du är bäst

Fantastisk människa

Du gjorde kents dag

Minnesrik

Pia

Trevlig, tillmötesgående och mycket kunnig! Livias varma personlighet ger en ro och styrka när man behöver det som mest.

Sanaz