Lämna omdöme

Hur upplevde du vår hjälp?

Lämna omdöme

Omdömen

Rated 5 out of 5

Livia du är bäst
Fantastisk människa
Du gjorde kents dag
Minnesrik

Pia
Rated 5 out of 5

Trevlig, tillmötesgående och mycket kunnig! Livias varma personlighet ger en ro och styrka när man behöver det som mest.

Sanaz
Rated 5 out of 5

Livia är fantastisk: duktig och empatisk med varm humor. Hon har ordnat begravningar av mina nära anhöriga och de har varit så fina och stämningsfulla att sorgen blev lättare att bära. Så jag rekommenderar varmt att ni anlitar Livias begravningsbyrå!

Marie
Rated 5 out of 5

Livias Begravningsbyrå håller första klass! Man blir mycket vänligt bemött, Livia vet vad som ska göras i livets tunga stunder. Hon är en kvinna och yrkesproffs, som man återvänder till när livet krisar igen.

Anki
Rated 5 out of 5

En mycket kompetent, varm, personlig och professionell entreprenör. En realistisk och vägledande genomgång om allt som rör ett frånfälle. Allt ordnas och inga önskemål är omöjliga. Ett ljus i den tunga stunden.

Minna
Rated 5 out of 5

Värme och professionalitet i kombination, när man som allra mest behöver just det.

Ulrika
Rated 5 out of 5

Alltid så oerhört hjälpsam

Leif
Rated 5 out of 5

Livia är helt rätt person för sitt jobb , empatisk , noggrann och lyhörd.

Sten
Rated 5 out of 5

Livia är fantastisk: duktig och empatisk med varm humor. Hon har ordnat begravningar av mina nära anhöriga och de har varit så fina och stämningsfulla att sorgen blev lättare att bära.

Marie
Rated 5 out of 5

Kan verkligen rekommendera Livia….. Har själv anlitat henne 2 ggr och hon e helt fantastisk på och ta människor. Detta yrke passar henne som handen i handsken ❤️

Madeleine